noticies
 
 
Setembre 2009 - "Una terra, una vida" seleccionat al festival DOCUPOLIS
DOCUPOLIS"Una terra, una vida" ha estat seleccionat per participar fora de concurs, en la secció "catalan version" al festival DOCUPOLIS 2009. La pel·lícula es projectarà al Hall del CCCB el dijous 1 d'Octubre a les 20:45. Link del festival
 
 
Juliol 2009 - Emisió del documental "Una terra, una vida" al canal 33
C33El dimarts 14 de juliol de 2009, s'emetrà, a partir de las 23:40, el documental "Una terra, una vida", dins l'espai de "El documental" del canal 33 . Link de TV3.
 
 
Juliol 2009 - "Una terra, una vida" seleccionat al festival ALCANCES 2009
ALCANCESEl documental "Una terra, una vida", ha estat seleccionat en la sección oficial de la 41ena. edició de la Mostra Cinematogràfica de l'Atlàntic, ALCANCES 2009, que tindrà lloc del 10 al 19 de septembre a Cádiz. El documental es projectarà el dia 11 a les 22h i el dia 12 a les 17h. Link del festival
 
 
Maig 2009 - "Una terra, una vida" seleccionat al festival FICMA
FICMAEl documental "Una terra, una vida", ha estat seleccionat a la sección oficial del Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient 2009 (FICMA), a la secció Documental Nacional. El festival tindrà lugar al Prat del Llobregat del 29 de maig al 7 de juny de 2009. "Una terra, una vida" serà projectat el divendres 29 de maig a les 19:30 al Teatre Modern del Prat de Llobregat. Link del festival - Programa del festival
 
 
Novembre 2008 - Estrena del documental "Una terra, una vida" al canal 33
C33El proper divendres, 14 de novembre de 2008, s'estrenarà al programa "El documental" del canal 33, la pel·lícula documental "Una terra, una vida", escrita i dirigida per Marina Sans i Pere Herms. Aquella mateixa nit hi haurà un segon passe a les 4 de la matinada. Aquest film és un retrat humà d'un col·lectiu de sense terra del Brasil, acampats des de fa 5 anys en barraques de troncs i lones al marge d'una carretera, i de la esperança dipositada en Pere Casaldàliga, veu dels pobres durant més de 40 anys a Llatinoamèrica. Link del documental a tv3.
 
 
Novembre 2008 - Emissió del documental "Una terra, una vida" al canal Odissea
ODISEAEl dijous 13 de novembre de 2008, s'emetrà al Canal Odissea de Multicanal la pel·lícula documental "Una terra, una vida". Els passes seran a les 23h i les 3 i 7 del matinada. Link del documental al cana Odissea.. Link del documental al cana Odissea.
 
 
Gener 2007 - Comença el rodatge del documental Una terra, una vida
Els directors Marina Sans i Pere Herms i el tècnic de so Nacho Arantegui han viatjat a Sao Felix do Araguaia (Mato Grosso, Brasil) per iniciar el rodatge del documental "Una terra, una vida" coproduït per Cinema i Televisió, Abyssinia Films i Televisió de Catalunya. El documental retratarà una de les causes del bisbe Pere Casaldàliga: el problema de la terra al Brasil. El rodatge està previst que sigui de 6 mesos. Algunes fotos.
 
 
Setembre 2006 - Emissió a La2 de la série documental "Els Pobles del Rift Valley"
TVEDurant la setmana del 25 al 29 de setembre de 2006 s'emetran diariamente cada un dels 5 capítols que componen la sèrie documental "Els Pobles del Rift Valley" dins del programa "Grandes Documentales" de La2 a partir de las 15:40. Els capítols de 52 minuts de durada són: Norró, historia d'una ablación - Afar, nòmades del Danakil - Nuer, historia d'un refugiat - Karo, l'ètnia del Omo - Mursi, bellesa i tradició. Link de Televisió Espanyola.
 
 
Setembre 2006 - "Norró", seleccionat en el festival La Imagen del Sur
LA IMAGEN DEL SUREl documental "Norró, historia d'una ablació" participarà en la secció oficial de la 4ª Mostra de Documentals i Cinema Social, La Imagen del Sur, dintre de la secció Gènere i Diversitat Sexual. El documental, de 56 minuts de duració serà projectat el dimarts 3 d'octubre de 2006 a las 21:30h a la Filmoteca de Córdoba, Sala Val Del Omar. Posteriorment hi haurà una taula rodona en la que participaran els directors. Link del festival: www.laimagendelsur.org
 
 
Gener 2007 - "Norró", seleccionat en el festival FIPA 2006
FIPAEl documental "Norró, historia d'una ablació" participarà en la secció FIPATEL del 19è. Festival International de Programmes Audiovisuels (FIPA), un dels principals festivals de televisió del món, que tindrà lloc en la localitatfrancesa de Biarritz del 24 al 29 de gener de 2006. El documental, de 56 minuts de durada, està dirigit per Pere Herms i Marcel Brau, Ajudant de direcció, Marina Sans i música de Ralph Zurmühle. Per veure la fitxa del documental en el festival clica aquí.
 
 
Octubre 2005 - Acaba la postproducció de "Els Pobles del Rift Valley"
La productores Abyssinia Films i Danakil Produccions han acabat la postproducció de la sèrie documental "Els Pobles del Rift Valley" de 5 capítols, que van estar filmant durant 6 mesos per terres etíops. Aquesta seria ha estat dirigida i produïda per Pere Herms i Marcel Brau, amb fotografia de Pere Herms i com ajudant de direcció, Marina Sans. Per més informació consulteu l'apartat de documentals en aquesta mateixa web.
 
 
Juliol 2004 - Exposició III Bienale Galeria Clave
El 27 de maig de 2004 començarà a Murcia la III Bienal de Realisme i Figuració Contemporània organitzada per la Galeria Clave. En aquesta edició la galeria va rebre 1.049 dossiers, dels quals el jurat va seleccionar 18 pintures, 11 escultures i 17 fotografíes. Pere Herms participa en aquesta exposició amb la fotografia: Dona Nuer al río Baro, una de las 17 seleccionades.
 
 
 
Maig 2004 - Accésit en el V Premi de Fotorafia Caixa de Terrassa
18 de març de 2004. Pere Herms, ha conseguit un accésit en el V premi de fotografia Caixa de Terrassa amb la colecció de tres fotografies titulada "Mans". El jurat del concurs ha estat integrat pels fotògrafs professionals Toni Catany i Ramon Masats; Chantal Grande, galerista d'art; Miquel Moron, director de l'Escola de Fotografia de la Fundació Politècnica de Catalunya - UPC, i Josep Bros, representant de Caixa Terrassa. La guanyadora va ser Mireia Ferran Oller, amb la col·lecció titulada "Caleta", Aquesta exposició romandrà oberta al públic del 24 d'abril al 23 de maig de 2004 en el Centre Cultural de Caixa de Terrassa (Barcelona). Link de la pàgina del concurs.
 
 
Març 2004 - Emisió a La2 de la sèrie documental "Tribus d'Etiopía"
TVEEl programa "Grandes Documentales" de La2 emetrà a partir del próxim dilluns, 29 de març de 2004, a les 15:50 hores, la sèrie documental “Tribus d'Etiòpia”. Aquesta sèrie de tres capítols ha estat dirigida per Marcel Brau i Albert Albacete, amb guió de Marina Sans, fotografia i muntatge de Pere Herms i música de Mario de Benito. Aquesta sèrie està composta por tres capítulos de 52 minuts de durada, “Els Surma: els guerrers del Donga” , “Els Hamer: Hailó, tradició o ruptura” , “Els Konso: Ashue i les dones de la llenya”.
 
 
Gener 2004 - El documental "Els Surma" entra en la secció oficial de la FIPA 2004
FIPAEl documental "Els Surma: els guerrers del Donga" , produït por Alma Ata International Pictures, participarà en la secció a competició del 17è. Festival International de Programmes Audiovisuels (FIPA), un dels principals festivals de televisió del món, que tindrà lloc a la localitat francesa de Biarritz del 20 al 25 de gener de 2004. El documental, de 52 minuts de durada, està dirigit per Marcel Brau i Albert Albacete, amb fotografia i muntatge de Pere Herms i guió de Marina Sans. Forma part de la serie genèrica de 3 treballs titulada "Tribus d'Etiopía". Els altres dos documentals de la sèrie, "Els Hamer: Hailó, tradició o ruptura" i "Els Konso: Ashue i les dones de la llenya", seran presentats juntament al seleccionat a competició en el mercat paral·lel FIPATEL. Per veure la fitxa del documental a la web del festival clica aquí. Per veure la fitxa dels altres dos documentales clica aquí: Konso o Hamer.