pere herms
avinyó, 1975 - director de documentals
 

Enginyer de Telecomunicacions especialitat en Imatge i So, Universitat Ramon Llull (1999). Màster en Documental de Creació, Universitat Pompeu Fabra (2006). Freelance audiovisual (realitzador, operador de càmera i muntador) des de 1999. L’any 2003 va participar com a director de fotografia i muntador en la sèrie documental “Tribus d’Etiòpia”, emesa a TVE i TVC. El 2004 va fundar la productora Abyssinia Films com a plataforma de producció dels seus propis projectes i des d’aleshores ha escrit, dirigit i produït varis documentals. Ha estat en nombroses ocasions a l'Àfrica i Amèrica Llatina, implicat en projectes de documental social. Els seus treballs han estat emesos en diferents canals de televisió tant nacionals com internacionals (TV3, TVE, Canal +, France 5, Ceska Televisie (República Txeca), Digital + de Polònia...), han estat seleccionats a concurs en diferents festivals de documentals (FIPA, FICMA, LA IMAGEN DEL SUR, ALCANCES...) i han estat projectats en diversos esdeveniments cinematogràfics relacionats amb cinema de conscienciació social.

 
filmografia
 
2013 - Els homes que volien pujar una muntanya de més de 8.000 metres - Documental - 78'
2011 - Del vent al blau - Documental - 63'
2008 - Una terra, una vida - Documental - 59'
2006 - Norró, història d'una ablació - Documental - 56'
2005 - Pobles del Rift Valley - Sèrie documental - 4 x 52'
 
formació acadèmica
 
2006 - Master en Documental de Creació – Universitat Pompeu Fabra.
2004 - Seminari "Llegats del documental cinematogràfic" impartit per José Luís Guerin
1999-2000 - Curs de producció i realització de Vídeo, cine i TV a IDEP (Barcelona)
1994-1999 - Enginyer de Telecomunicacions especialitat en Imatge i So. Ramon Llull (Barcelona).
 
 
 
pere herms